NIEUWS & PERS 


15-07-2021 :  TICKET GARANTIE.


Indien het festival dit jaar wederom geannuleerd moet worden, zullen de reeds aangekochte tickets geldig blijven tot de volgende editie.


01-07-2021 :  STATEMENT CORONA MAATREGELEN.


Wij, als organisatie, willen ons festival op normale wijze doorgang laten vinden. Dat betekent, een festival, zonder beperkingen, en zonder verdeeldheid. Wij zien af van welk deurbeleid dan ook, dus wij gaan niemand testen en niemand om een vaccinatiebewijs vragen.


Daar wij echter geen glazen bol hebben, hebben wij geen vat op de situatie die heerst op 13 november. Dus, indien er maatregelen nodig zijn, cancellen wij deze editie en verschuiven wij het evenement automatisch weer door naar het volgende jaar.


Indien het festival dit jaar zonder beperkingen plaats kan vinden, dan vragen wij wel dringend om samen ons gezonde verstand te gebruiken, en thuis te blijven als je ziek bent, of symptomen hebt. Bovendien vinden wij mede met het bovenstaande statement, dat een ieder zich vrij mag voelen om zich vooraf wel of niet te laten vaccineren of testen, en wel of geen mondkapje te dragen tijdens het evenement. Het houden van 1,5 meter afstand is in een volle zaal onmogelijk, maar houdt respect voor elkaar, en biedt je medebezoeker even die ruimte als deze daar om vraagt.


NOGMAALS; wij gaan bij de entree niemand testen en niemand om een vaccinatiebewijs vragen!